Wij bedenken, bouwen en verbeteren online toepassingen. Van doordachte strategie met passend design tot online resultaat.

Online resultaat bereik je door te beginnen met een heldere strategie, afgestemd op de juiste doelgroep, ondersteund met slimme techniek en oplossingen.

Strategie

Het begin van online succes is het hebben van een goede strategie. Weet jij jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken en aan te spreken? Via de juiste kanalen met een haalbaar conversiepercentage? Wij kijken naar persona’s, archetypen en customer journeys.

lees meer

Design

Springt jouw design in het oog bij je doelgroep? Wij ontwerpen psychologisch onderbouwde en trendvolgende visuele designs, of dat nou een website, brochure of logo / huisstijl is. Wij werken met jouw wensen en spelen in op de behoeften van jouw doelgroep.

lees meer

Online

De online wereld veroveren met jouw website, shop of app? Wij gebruiken de laatste technieken en zorgen altijd voor veiligheid en privacy. Wij regelen voor jou goede hosting en realiseren oplossingen op basis van open-source CMS-systemen en platformen. Natuurlijk altijd mobile-first.

lees meer

Portfolio

Bekijk volledig portfolio

Ideale workflow

Strategie

We beginnen met een slimme strategie. Wij onderzoeken wie jouw doelgroep is, welke kanalen je het best kunt inzetten en welke behoeften er zijn. We zetten samen met jou een realistische content strategie en content kalender op, om een zo hoog mogelijke conversie te behalen.

Design

In de tweede fase van onze workflow behandelen we samen met jou de design wensen en gaan we creatief aan de slag met jouw doelgroep in ons achterhoofd. We bereiken de gestelde doelstellingen en doelgroep met een professioneel ontwerp en een doordachte structuur.

Ontwikkeling

Als laatste komen we in een periodieke cyclus van analyseren, monitoren, structureren en uitvoeren terecht. Zo zorgen we dat jouw online activiteiten altijd up-to-date, beveiligd en inhoudelijk actueel zijn. We behalen resultaat door actief invulling te geven aan de doelstellingen.

Bespreek jouw 
ideale werkplan

Het team

Martijn Elzinga

Oprichter en alleskunner Martijn, is onze salesman, content strateeg, projectmanager, techneut en de leukste baas allertijden. Email Martijn

Nick Vulkers

Het super brein in de techniek, kickt op het perfecte coderen van jouw digitale uiting. Hij gaat elke technische uitdaging aan. Email Nick

Wat vinden anderen

“Believe is een bedrijf waar wij sinds 3 jaar graag mee samenwerken. Zij hebben voor ons 3 verschillende websites gebouwd, AAvontuur.com, aartkok.nl, combi-camp.com, waar wij erg blij mee zijn. Ieder binnen het bedrijf heeft zijn eigen specialiteit.”

“Een pluim voor Believe! Ze hebben de look en feel van onze winkel “Stoerkids” perfect weten te vertalen naar de webshop. Het maatwerk was geen probleem, ze denken mee met de marketing en hebben onze omzet weten te verhogen. Een echte partnership.”

“Believe.studio heeft onze website en shop gebouwd. Doordat deze beiden worden gevuld vanuit ons King softwarepakket, was het een complexe materie. Dankzij Believe hebben wij nu een goed werkende, efficiënte site/shop, die ons veel tijd bespaart.”

Schrijf een review

Blijf op de hoogte

21

February

by Tasja

category Portfolio

De pre launch website van Procureplan

Een nieuw product of dienst promoten? Begin dan net als Procurance met…

lees meer

18

January

by Tasja

category believe.studio

Een nieuwe website

Een nieuw jaar… een nieuwe website. Heb jij ook al een lekkere frisse start gemaakt…

lees meer
Bekijk meer nieuws

Onze partners

Wij helpen jou met...