E-mail marketing is een goed middel om jezelf te laten zien. Het opbouwen van een customer database is hiervoor noodzakelijk. Dit kan heel eenvoudig door mensen bijvoorbeeld in te laten schrijven voor je nieuwsbrief. Doordat ze zich hebben ingeschreven laten ze zien dat ze geïnteresseerd zijn in jouw en jouw bedrijf. Met een e-mail kun je ze heel direct bereiken.

Het gebruik maken van een professionele e-mail marketing tool is een must. Deze koppelen we aan je website zodat de inschrijvingen meteen netjes geregistreerd worden. Met een goede e-mail marketing tool kun je ook geautomatiseerde mails sturen bijvoorbeeld als er nog producten in het winkelwagentje zitten en de bestelling niet is afgerond, een ‘verjaardag’ mail of een ‘we hebben je gemist’ mail. Deze mails stel je eenmalig in en worden daarna automatisch gegenereerd.

Zorg er altijd voor dat de lay-out van je nieuwsbrief in lijn is met de look & feel van je website / webshop. Gebruik duidelijke call-to-action buttons, korte heldere teksten en pakkende koppen. Naast de koppeling kunnen we je ook helpen met de opmaak en de content van je nieuwsbrief. Laat je ons weten wat je nodig hebt?